top of page

Zabal víno pod stromeček!

Rozhodli jste se, že své milé a blízké obdarujete lahvinkou (lépe více než jednou ) a chcete, aby to byl nejen chuťově, ale i vizuálně ten nejkrásnější dárek, který pod stromečkem najdou? Nejen, že vám výběr schvalujeme, ale navíc jsme se rozhodli, že vás inspirujeme a ukážeme vám pár tipů jak hezky vkusně a originálně lahve zabalit. Nalijte si skleničku našeho vína a vzhůru do čtení, prohlížení a vymýšlení ;)


Látka místo papíru

zdroj: Pinterest

Pokud není balení dárků zrovna vaší silnou stránkou, bude pro vás ideální náš první tip. Lahev zabalíte úplně klasicky jako byste ji balili do papíru, ale místo toho použijete látku. Pokud dáváte lahví více, kupte třeba hezkou sadu látkových ubrousků, obdarovaný je může potom používat dál ke svému účelu. Balení navíc vypadá luxusně a originálně. Stačí, když budete mít tedy ubrousek (nebo jiný odstřižek hezké látky), mašličku a třeba nějakou drobnější vánoční ozdobičku, kterou zabalenou lahev na závěr ozdobíte. Pokud chcete vyzkoušet malinko netradičnější postup, následujte návod na obrázku ;)












Něco pro minimalisty

Pokud jste vy nebo obdarovaný fanouškem minimalistického severského designu, je jasné, že si vystačíte i při balení dárků s málem. Nás zaujalo toto velmi jednoduché, ale při tom elegantní a milé balení. Stačí obyčejný balicí nebo černý papír, kousek přírody a pár mašliček na zdobení. Tady už ale musíte být hračička a zdobení vyladit ;) A pozor skvěle vypadá i papír novinový!


zdroj: Pinterest

Pro zdobily

Pokud si na Vánoce těšíte celý rok a balení dárku je vaším největším koníčkem, zkuste udělat z lahví rovnou kytici lilií. Pro nás by to byla opravdu výzva, ale červená, zlatá, zelená a bílá Vánocům sluší a tohle balení je vskutku originální. Potřebovat bude jen krepový papír, stužky, pistoli s lepidlem, hooodně času a jednu lahev vína navíc pro sebe.


zdroj: Pinterest

Přejeme pohodový předvánoční čas! A pokud nemáte co balit, těšíme se na vaše objednávky.

etiketa-background-180(1)_edited.jpg

Kam dál?

Co třeba do našeho e-shopu s vínem a proseccem?

tanore_15-a.jpg

Exkluzivní prosecca našich přátel z Valdobbiadene.

jindrovovinarstvi_lahvovani-duben2021_06

Na vinohradě se věnujeme každému hroznu, ve sklepě každé lahvi.

jindrovovinarstvi_lahvovani-duben2021_01

Vyberte si v našem obchodě vína Jindrova vinařství a prosecca z Valdobbiadene.

bottom of page