top of page

Moravské víno a italské prosecco pod střechou Jindrova vinařství



Jindrovo vinařství to je láska k vínu. Rodinná firma, kde vznikají vyladěné lahve plné skvostných a lahodných vín. Jindrovo vinařství je kapka rosy stékající po listu vinné révy i paprsek slunce, který dodává bobulím nebeskou chuť. Ale! Jindrovo vinařství jsou také Zdenka a Jindra, dva nadšenci a dobrodruzi, kteří se rozhodli vystoupit z komfortní zóny a jít za svým snem a cílem. Cestou lemovanou tvrdou prací, potem, mozoly na rukou, cestou na jejíž milnících naleznete radost v podobě spokojených zákazníků se sklenkou skvělého vína nebo prosecca v ruce! Prosecca ptáte se? Ano!

Mohli jste si totiž všimnout, že Jindra a Zdenka se zamilovali také do jedinečného a nezaměnitelného prosecca a tak se Jindrovo vinařství zasnoubilo s bublinkami a vzniklo Arte spumante - značka, která spadá pod Jindrovo vinařství a je synonymem pro dovoz nadstandardně kvalitního prosecca za příznivou cenu, přímo od výrobce.


“Kromě vlastní produkce skvělých tichých moravských vín jsme doplnili portfolio o něco, co na moravě nikdy nebude a dovážíme prosecco přímo z kolébky jeho vzniku, z kouzelného a malebného Valdobbiadene. Srovnatelné na českém trhu v dané vysoké kvalitě za podobně výhodné ceny budete těžko hledat. Jsme výhradními dovozci třech velmi specifických a jedinečných italských vinařství, která s Jindrovým vinařstvím sdílí nejen lásku k bublinkám, ale také filozofii osobního přístupu a úcty k přírodě a krajině, která nám dává víno.”


Původně jsme se snažili Jindrovo vinařství a Arte spumante, i komunikaci s nimi spojenou, dělit a vést každou značku vlastní cestou. Postupem času jsme však došli k názoru, že k sobě patří a skvěle se doplňují, proto se nyní chystáme oba projekty propojit pod hlavičkou Jindrova vinařství. A tak si nyní můžete oficiálně vychutnat vynikající moravské víno i exkluzivní italské prosecco pod jednou střechou nejen fyzicky, ale také můžete všechny novinky a život v Jindrově vinařství sledovat na jednom komunikačním kanálu - FB profilu Jindrovo Vinařství.

Skvělé prosecco pak můžete rovnou objednat na e-shopu.

etiketa-background-180(1)_edited.jpg

Kam dál?

Co třeba do našeho e-shopu s vínem a proseccem?

tanore_15-a.jpg

Exkluzivní prosecca našich přátel z Valdobbiadene.

jindrovovinarstvi_lahvovani-duben2021_06

Na vinohradě se věnujeme každému hroznu, ve sklepě každé lahvi.

jindrovovinarstvi_lahvovani-duben2021_01

Vyberte si v našem obchodě vína Jindrova vinařství a prosecca z Valdobbiadene.

bottom of page