top of page

Když bublinky pomáhají



Nejsou bublinky jako bublinky ☺ A proto ani naše novinka, růžové Frizzante Rosetta, není jen tak ledajaké. Tuhle parádní záležitost jsme totiž vytvořili za jediným účelem, pomáhat. A komu jinému pomáhat růžovými bublinkami než Nadačnímu fondu Pink Bubble.


Jak to celé vzniklo



Myšlenka na vlastní Frizzante v nás zrála už poměrně dlouho a to zejména díky našim milým kolegům z firmy Oenogala, kteří disponují nejen mobilní lahvovací linkou, ale také strojem na výrobu Frizzante. Rozhodujícím momentem však byla spolupráce v rámci Slavonice festu s Ondřejem Trojanem. Byl to právě on, kdo nás propojit s Nadačním fondem Pink Bubble, který zrovna sháněl na tuto akci růžové bublinky. A nám najednou vše zapadlo do sebe a bublinkový stroj se rozjel na plné obrátky ☺ Ve sklepě právě zrála růžová Rosseta, která čekala na nalahvováni a tak bylo rozhodnuto, že tohle víno půjde do lahví s cílem pomáhat.

Nadační fond pomáhá mladým lidem s rakovinou, a protože se nás toto téma osobně velmi dotýká, bylo pro nás spojení růžových bublinek a Pink Bubble jasnou volbou. Zároveň také velkou výzvou, kterou jsme ale moc rádi přijali.

Samozřejmě chceme, aby vám víno chutnala nejen proto, že pomáhá, ale hlavně proto, že je prostě a jednoduše skvělé ☺ Takže…


Jaké ty naše bublinky vlastně jsou

Naše Rosetta ročník 2018 je tvořena z cuvé Zweigeltrebe a Frankovky. Zrála ve sklepě až do srpna, kdy jsme ji teprve lahvovali. Je tedy plná chuti s dlouhotrvající perzistencí. Chutná po již zmiňovaném Zweigeltrebe, po napití si tak můžete užít příjemnou chuť malin nebo švestek. A voní zase po Frankovce, tedy třešních, višních nebo povidlech. Ideální kombinace ☺

Tak pijte růžové bublinky a pomáhejte spolu s námi!



Jindra a Zdenka

etiketa-background-180(1)_edited.jpg

Kam dál?

Co třeba do našeho e-shopu s vínem a proseccem?

tanore_15-a.jpg

Exkluzivní prosecca našich přátel z Valdobbiadene.

jindrovovinarstvi_lahvovani-duben2021_06

Na vinohradě se věnujeme každému hroznu, ve sklepě každé lahvi.

jindrovovinarstvi_lahvovani-duben2021_01

Vyberte si v našem obchodě vína Jindrova vinařství a prosecca z Valdobbiadene.

bottom of page